Κέικ σοκολάτας: Τα λάθη που μπορούν να καταστρέψουν την τέλεια συνταγή

featured image

Δεν είναι εύκολο να πετύχεις το τέλειο κέικ σοκολάτας που να είναι αφράτο, υγρό και με μια λέξη ακαταμάχητο.

Η αναλογία των υλικών στη συνταγή παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα, όπως θα διαπιστώσετε βλέποντας και το βίντεο που ακολουθεί.

Περισσότερα αυγά από αυτά που πρέπει, ή λιγότερο αλεύρι, καθώς και άλλα συχνά λάθη επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια για το τέλειο κέικ σοκολάτας.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Χαρδαλιάς: «Τα μόνα έγγραφα για τις μετακινήσεις θα είναι οι πιστοποιήσεις των εργοδοτών, ουδείς άλλος θα κυκλοφορεί» (vid)

Δείτε όλες τις παραλλαγές και πως βγαίνει το σοκολατένιο κέικ με κάθε μια από αυτές.




[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.